Castell de Sant Pau Cava Brut
Beskrivelse
Castell de Sant Pau Cava Brut er en tør, mousserende vin fra Penedès fremstillet efter champagne-metoden på de klassiske Cava-druer, Xarel-lo, Macabeo og Parellada. Vinen er sprød, frisk, saftig og ukompliceret – en perfekt aperitif eller velkomstdrink, som også kan akkompagnere lette fiskeretter eller skaldyr.
Farve: Bleg gylden.
Duft: Æbler, melon og ristet brød.
Smagsnoter: Medium fylde, behagelig syre og letdrikkelighed med milde noter af citrus og hvide blomster.
Serveringsforslag: Som aperitif eller til lette retter med fisk eller skaldyr. Den er også et glimrende valg hvis du skal lave en lækker velkomstdrink!
Specifikationer
Producent
Castell de Sant Pau laver kvalitetscava med hvad man i gamle dage kaldte ”champagnemetoden”. I dag har franskmændene krævet deres renommé tilbage, og proceduren går under betegnelsen ”Méthode traditionelle”, men idéen er den samme: vinen får sine bobler som resultat af en gæring på flasken, ikke ved karbonering på tank. Det giver bl.a. vinen en langt finere mousse.
Castell de Sant Pau ligger i af Penedès – hjertet af Cavaproduktionen. Man bruger de typiske Cava-druer Xarel-lo, Parellada og Macabeo til den hvide Cava, mens roséen er lavet på Trepat og Garnacha.
99,00 DKK
Andre har også set på
Ofte købt sammen med