Aurelio Settimo


Traditionel Barolo fra La Morra
 

Aurelio Settimo er kendt for sine fantastisk smukke vine lavet efter traditionelle forskrifter i La Morra i Piemonte, bl.a. fra den fornemme mark Rocche dell'Annunziata. La Morra er er landet med de elegante, luftige og intense Baroloer - og det er netop sådan Settimo smager. Vinene ældes utrolig flot og deres udtryk er ”Old School” på den helt(!) gode måde. 100% af druerne kommer fra egne marker, hvor alderen på stokkene varierer fra 20 til 50 år. I gennemsnit producerer Aurelio Settimo omtrent 40.000 flasker om året. De fleste af disse er Barolo DOCG eller Barolo fra Rocche dell’Annunziata. Druerne, som ikke helt lever op til den tårnhøje standard bruges i vinhusets Langhe Nebbiolo. Cirka 60% af produktionen eksporteres. Gennemgående i vinene er nerven, energien, den pirrende, lyse frugt og de klassiske, diskrete noter af tjære, rosenblade og tørrede blomster. 

Aurelio Settimo er kendt for sine fantastisk smukke vine lavet efter traditionelle forskrifter i La Morra i Piemonte, bl.a. fra den fornemme mark Rocche dell'Annunziata. La Morra er er landet med de elegante, luftige og intense Baroloer - og det er netop sådan Settimo smager. Vinene ældes utrolig flot og deres udtryk er ”Old School” på den helt(!) gode måde. 100% af druerne kommer fra egne marker, hvor alderen på stokkene varierer fra 20 til 50 år. I gennemsnit producerer Aurelio Settimo omtrent 40.000 flasker om året. De fleste af disse er Barolo DOCG eller Barolo fra Rocche dell’Annunziata. Druerne, som ikke helt lever op til den tårnhøje standard bruges i vinhusets Langhe Nebbiolo. Cirka 60% af produktionen eksporteres. Gennemgående i vinene er nerven, energien, den pirrende, lyse frugt og de klassiske, diskrete noter af tjære, rosenblade og tørrede blomster.