Edmond Briottet

Likører, brandies og mere

Maison Briottet er grundlagt i 1836, og var oprindeligt et vinhus med en mindre produktion af likør, men da en bestemt cocktail, en blanc cassis, i midten af 1900-tallet steg voldsomt i popularitet, besluttede André Briottet at dedikere sig fuldt ud til at lave verdens bedste Creme de Cassis. Mens Creme de Cassis stadig er hovedfokus, er der siden føjet en imponerende række andre likører og brandies til porteføljen hos Briottet, som bliver ved med at forny og forbedre sig, nu med 6. generation bag roret. De har ganske enkelt alt!

Siden 2018 har Maison Briottet været anerkendt som ”Entreprise du patrimoine vivant”, en hæder der udstedes til firmaer i Frankrig der udviser sjældent godt håndværk og traditionel know-how. 

 

Maison Briottet er grundlagt i 1836, og var oprindeligt et vinhus med en mindre produktion af likør, men da en bestemt cocktail, en blanc cassis, i midten af 1900-tallet steg voldsomt i popularitet, besluttede André Briottet at dedikere sig fuldt ud til at lave verdens bedste Creme de Cassis. Mens Creme de Cassis stadig er hovedfokus, er der siden føjet en imponerende række andre likører og brandies til porteføljen hos Briottet, som bliver ved med at forny og forbedre sig, nu med 6. generation bag roret. De har ganske enkelt alt!

Siden 2018 har Maison Briottet været anerkendt som ”Entreprise du patrimoine vivant”, en hæder der udstedes til firmaer i Frankrig der udviser sjældent godt håndværk og traditionel know-how.