Giulio Cocchi

Cocchi blev grundlagt af den unge konditor, Giulio Cocchi, i 1891. Lige siden har firmaet lavet mousserende vin, vermouth og andre aromatiserede vine i Piemonte, altid med kvaliteten i højsædet. Den gode track record, med 121 års uafbrudt virke, fik i 2012 Cocchi indskrevet i Italiens National Register of Historic Companies. Firmaet har blandt andet været med til at hive barolo chinato’en ud af glemslens tåger og var en af drivkræfterne bag vermouthens renæssance. Den nuværende chef for Cocchi, Roberto Bava, er desuden valgt som præsident for Vermouth di Torino Institute, som samler en række producenter med det fælles mål at sikre Torino-vermouthens identitet og fortsatte overlevelse.

 

Cocchi blev grundlagt af den unge konditor, Giulio Cocchi, i 1891. Lige siden har firmaet lavet mousserende vin, vermouth og andre aromatiserede vine i Piemonte, altid med kvaliteten i højsædet. Den gode track record, med 121 års uafbrudt virke, fik i 2012 Cocchi indskrevet i Italiens National Register of Historic Companies. Firmaet har blandt andet været med til at hive barolo chinato’en ud af glemslens tåger og var en af drivkræfterne bag vermouthens renæssance. Den nuværende chef for Cocchi, Roberto Bava, er desuden valgt som præsident for Vermouth di Torino Institute, som samler en række producenter med det fælles mål at sikre Torino-vermouthens identitet og fortsatte overlevelse.