Castell de Sant Pau Cava Semi Sec
Smagsnoter
Beskrivelse
Castell de Sant Pau Cava Semi Sec er en halvtør, mousserende vin fra Penedès fremstillet efter champagne-metoden. Vinen er frisk, saftig og ukompliceret og har en god mænge sødme – noget, som er vigtigt hvis vinen skal drikkes til dessert eller kransekagen. En vin som viser hvorfor Cava er blevet kendt som et glimrende ”value for money”-alternativ til Champagne.
Farve: Lys gylden.
Duft: Citronskal, mandler og abrikos.
Smagsnoter: Medium fylde og en pæn sødme som er i fin balance med syren. Hints af modne æbler og marcipan.
Serveringsforslag: En god ledsager til lette, lyse desserter eller kransekage.
Specifikationer
Producent
Castell de Sant Pau laver kvalitetscava med hvad man i gamle dage kaldte ”champagnemetoden”. I dag har franskmændene krævet deres renommé tilbage, og proceduren går under betegnelsen ”Méthode traditionelle”, men idéen er den samme: vinen får sine bobler som resultat af en gæring på flasken, ikke ved karbonering på tank. Det giver bl.a. vinen en langt finere mousse.
Castell de Sant Pau ligger i af Penedès – hjertet af Cavaproduktionen. Man bruger de typiske Cava-druer Xarel-lo, Parellada og Macabeo til den hvide Cava, mens roséen er lavet på Trepat og Garnacha.
99,00 DKK
Andre har også set på
Ofte købt sammen med