Briottet Fleur de Sureau - Hyldeblomstlikør
Smagsnoter
Beskrivelse
Briottet Fleur de Sureau er en hyldeblomstlikør fra Bourgogne. Den laves ved maceration (udblødning) af frisk hyldeblomst i neutral spiritus. Det er der intet usædvanligt over, men Briottet tilsætter så en ”hemmelig ingrediens” – og de vil ikke ud med sproget! Resultatet er dog fremragende, så de får lov at beholde deres hemmelighed.
Farve: Klar med et svagt gyldent skær.
Duft: Floral og sommerlig duft af hyldeblomst.
Smagsnoter: Meget lækker, blød og cremet smag af hyldeblomst. Det er sommer på flaske!
Serveringsforslag: Nyd den i cocktails eller toppet med mousserende vin.
Specifikationer
Producent
Maison Briottet er grundlagt i 1836, og var oprindeligt et vinhus, men da en bestemt cocktail, en blanc cassis, i midten af 1900-tallet steg voldsomt i popularitet, besluttede André Briottet at dedikere sig fuldt ud til at lave verdens bedste Creme de Cassis. Mens Creme de Cassis stadig er hovedfokus, er der siden føjet en imponerende række andre likører og brandies til porteføljen hos Briottet, som bliver ved med at forny og forbedre sig, nu med 6. generation bag roret.
Siden 2018 har Maison Briottet været anerkendt som ”Entreprise du patrimoine vivant”, en hæder der udstedes til firmaer der udviser sjældent godt håndværk og traditionel know-how.
229,00 DKK
Andre har også set på
Ofte købt sammen med