Michters Sour Mash Whiskey
Beskrivelse
I 1970’erne var Michter’s Sour Mash Whiskey firmaets mest efterspurgte produkt. Whiskeyen forsvandt fra markedet i 1989, men vendte stærkt tilbage i 2012, og har allerede vundet en milliard forskellige priser, bl.a. ”Whiskey of the Year” hos The Whisky Exchange. Michter’s er hemmelighedsfulde omkring opskriften – vi ved dog, at den indeholder både majs, rug og bygmalt, men ikke kan kaldes hverken bourbon eller rye. Den er tappet ved 43% alkohol.
Farve: Gylden.
Duft: Friskbagt brød, tørret frugt, popcorn, kanel og karamel.
Smagsnoter: Føles blød og rund, med god sødme, krydrede og frugtige noter (æble og kirsebær) og eg i eftersmagen.
Serveringsforslag: Bør nydes rent.
Specifikationer
Producent
Michters kan spore sin historie tilbage til 1753, og var dengang Amerikas første whiskey-firma. I dag produceres whiskeyen på det Michters relativt nye destilleri i Shively, Louisville. Master Distilleren er Pam Heilmann, som før havde sin gang hos Jim Beam, og hun styrer med kyndig hånd hele processen fra destillation til fadlagring og aftapning. Fadene er først ”toasted” og dernæst ”charred”, og spiritussen fyldes på ved 51,5% alkohol. Under lagringen benytter Michters sig af ”Heat Cycling”, hvor temperaturen hæves og sænkes på lageret for at opmuntre interaktion mellem spiritussen og fadet – alt sammen med til at give den særlige Michters-karakter.
549,00 DKK
Andre har også set på
Ofte købt sammen med