Anemone, martsviol, stanken af gylle… Der findes mange skønne forårsbebudere, men én er over dem alle: den første drink udenfor i solen. Men hvad skal det være?
Bare rolig, vi har lige sagen. Her er 5 drinks til at byde foråret velkomment.
Fig Leaf Americano
Den velkendte americano får en opgradering med Three Cents vidunderlige sodavand på figenblade. Kombinationen er som Middelhavet i et glas! Altså, bare ikke så salt…
Ingredienser:
- 3 cl italiensk bitter, fx Fusetti
- 3 cl sød vermouth
- Three Cents Fig Leaf Soda
- Evt. et lille nip salt
Sådan laver du en Fig Leaf Americano:
Hæld alle ingredienser i et højt glas med is. Omrør nænsomt og pynt evt. med noget forårsagtigt.
Fig Leaf Americano
Den velkendte americano får en opgradering med Three Cents vidunderlige sodavand på figenblade. Kombinationen er som Middelhavet i et glas! Altså, bare ikke så salt…
Ingredienser:
- 3 cl italiensk bitter, fx Fusetti
- 3 cl sød vermouth
- Three Cents Fig Leaf Soda
- Evt. et lille nip salt
Sådan laver du en Fig Leaf Americano:
Hæld alle ingredienser i et højt glas med is. Omrør nænsomt og pynt evt. med noget forårsagtigt.
Madeira Highball
Vi fortsætter i highball-genren med denne low alcohol-forfrisker med en lidt overraskende aktør i hovedrollen: madeira! Verdelho er en frisk og medium-sød madeira, der fungerer utroligt godt i drinks. Den er intens i smagen og har den helt rigtig balance mellem sødme og syre. Vi kommer til at drikke mange af dem her i år…
Ingredienser:
- 5 cl verdelho madeira
- 10 cl danskvand
- Citron til garnish
Sådan laver du en Madeira Highball:
Hæld alle ingredienser i et højt glas med is. Omrør nænsomt og pynt med en skive citron eller citronskal.
Madeira Highball
Vi fortsætter i highball-genren med denne low alcohol-forfrisker med en lidt overraskende aktør i hovedrollen: madeira! Verdelho er en frisk og medium-sød madeira, der fungerer utroligt godt i drinks. Den er intens i smagen og har den helt rigtig balance mellem sødme og syre. Vi kommer til at drikke mange af dem her i år…
Ingredienser:
- 5 cl verdelho madeira
- 10 cl danskvand, fx fra Three Cents
- Citron til garnish
Sådan laver du en Madeira Highball:
Hæld alle ingredienser i et højt glas med is. Omrør nænsomt og pynt med en skive citron eller citronskal.
Verdens Nemmeste Daiquiri
Selv hvis du ikke gider finde shakeren frem, kan der stadig være udsigt til daiquiris. Det her er verdens bedste pre-mixed daiquiri!
AllPossibleDaiquiris er et ambitiøst cocktailprojekt fra ingen ringere end Velier – og så bliver det ikke meget bedre når vi snakker rom. Der er kun 3 ingredienser: ægte, økologisk limesaft (fra limefrugter fra Sicilien), økologisk rørsukker og rom. Og rommen er naturligvis ikke bare en hvilken som helst rom, men et udvalg af de absolut bedste hvide rom på markedet.
Verdens Nemmeste Daiquiri
Selv hvis du ikke gider finde shakeren frem, kan der stadig være udsigt til daiquiris. Det her er verdens bedste pre-mixed daiquiri!
AllPossibleDaiquiris er et ambitiøst cocktailprojekt fra ingen ringere end Velier – og så bliver det ikke meget bedre når vi snakker rom. Der er kun 3 ingredienser: ægte, økologisk limesaft (fra limefrugter fra Sicilien), økologisk rørsukker og rom. Og rommen er naturligvis ikke bare en hvilken som helst rom, men et udvalg af de absolut bedste hvide rom på markedet.
Bounty Killer
By Erwan Le Bonniec
Erwan Le Bonniec er et geni med en shaker og det her er måske hans bedste værk. En frodig og tropisk cocktail, der nok skal få forårsstemingen til at bryde frem selv når vejret ikke arter sig. Smagen er som hvis chokoladebaren Bounty fik et barn med en negroni!
Ingredienser:
2 cl Adriatico Amaretto Roasted Almonds
- 3 cl Sød vermouth
- 1 cl Fusetti Cacao Bitter
Sådan laver du en Bounty Killer:
Alle ingredienser omrøres med is i et mixing-glas. Serveres over is og evt. pyntet med kokosflager.
Bounty Killer
By Erwan Le Bonniec
Erwan Le Bonniec er et geni med en shaker og det her er måske hans bedste værk. En frodig og tropisk cocktail, der nok skal få forårsstemingen til at bryde frem selv når vejret ikke arter sig. Smagen er som hvis chokoladebaren Bounty fik et barn med en negroni!
Ingredienser:
2 cl Adriatico Amaretto Roasted Almonds
3 cl Planteray Cut n Dry Coconut Rum
3 cl Sød vermouth
1 cl Fusetti Cacao Bitter
Sådan laver du en Bounty Killer:
Alle ingredienser omrøres med is i et mixing-glas. Serveres over is og evt. pyntet med kokosflager.
Bellini
Bellini’en er in, men den er da træls at lave. Hvem gider stå og fedte med ferskenpuré? Og hvor får man lige det?
Heldigvis har vi har den absolut nemmeste måde at lave en perfekt Bellini lige her!
Bellini
Bellini’en er in, men den er da træls at lave. Hvem gider stå og fedte med ferskenpuré? Og hvor får man lige det?
Heldigvis har vi har den absolut nemmeste måde at lave en perfekt Bellini lige her!