Isautier 



Rhum fra La Reunion i Det Indiske Ocean
 

Isautier er måske ikke den mest kendte rom i vores sortiment – men det er kun fordi det i mange år har været så svært at opdrive i Danmark! Nu har vi endelig sikret en stabil forsyning af rommen fra Reunions ældste destilleri, og det skal nok give de danske romfans noget at snakke om. Det drives i dag af 7. generation af den perfektionistiske Isautier-familie, som laver både agricole-rom på frisk sukkerrørssaft og ”traditionel” rom på melasse, rhum arrangé og romlikør. En pæn del af rommen tappes som den smukkeste rhum blanc – fyldt med noter af tropisk frugt, friske sukkerrør og oceanbrise. Fra det hvide destillat udvælges særlige batches, som har det rette potentiale til at ligge mange år på fad i øens tropiske klima. Først tilbringer rommen 6-14 måneder på nye, franske fade, hvorefter den flyttes til gamle fade, såkaldte fûts roux, indtil den har nået sit zenit.

Isautier er måske ikke den mest kendte rom i vores sortiment – men det er kun fordi det i mange år har været så svært at opdrive i Danmark! Nu har vi endelig sikret en stabil forsyning af rommen fra Reunions ældste destilleri, og det skal nok give de danske romfans noget at snakke om. Det drives i dag af 7. generation af den perfektionistiske Isautier-familie, som laver både agricole-rom på frisk sukkerrørssaft og ”traditionel” rom på melasse, rhum arrangé og romlikør. En pæn del af rommen tappes som den smukkeste rhum blanc – fyldt med noter af tropisk frugt, friske sukkerrør og oceanbrise. Fra det hvide destillat udvælges særlige batches, som har det rette potentiale til at ligge mange år på fad i øens tropiske klima. Først tilbringer rommen 6-14 måneder på nye, franske fade, hvorefter den flyttes til gamle fade, såkaldte fûts roux, indtil den har nået sit zenit.