JM Bitters Cacao Forastero
Beskrivelse
JM Bitters Cacao Forastero er en lækker bitter fra Rhum JM, som giver dine cocktails et ekstra pift. Ristede kakaobønner, jordnødder, kaffe, sarsaparillakviste, limeskal, vaniljestang og kanelstang macereres i rom. Kakaobønnerne kommer fra Habitation Pécoul-gården i Basse-Pointe.
Farve: Mahogni.
Duft: Noter af ristede kakaobønner, jordnødder, vanilje og kokosnød.
Smagsnoter: Krydret chokolade.
Serveringsforslag: Bruges som ingrediens i cocktails.
Specifikationer
Producent
Den plantage, hvor Rhum JM produceres i dag, var oprindeligt blot et sukkerraffinaderi, men da Jean-Marie Martin købte ejendommen i 1845, skiftede han fokus fra sukker til rom. Jean-Marie havde hurtigt spottet, at de unikke forhold i markerne for foden af Mont Pelée skabte sukkerrør af en uovertruffen kvalitet, som ville gøre sig fortrinligt i rhum agricole. Og den dag i dag dyrker man stadig 100% af destilleriets sukkerrør på de stejle skråninger af den vældige vulkan. JM fremhæver 4 ting, der er afgørende for terroiret: den frodige, vulkanske jord, den tropiske fugtighed fra det lave skydække, ventilationen fra havbrisen der blæser ind på vulkanen og køler markerne ned samt den gode dræning i de stejle bjergsidemarker. For at bevare alle sukkerrørets aromaer presses de indenfor 1 time af høsttidspunktet!
Ved siden af destilleriet og markerne ligger kældrene, hvor en del af rommen lagres i længere perioder. Ved JM bruger man fortrinsvis bourbonfade af amerikansk egetræ, men nu og da ses også nye, ubrugte fade, armagnacfade, cognacfade og calvadosfade. Når fadene brændes hos JM, gøres det ved, at man antænder højstyrke rom i fadet – et imponerende syn!
169,00 DKK
Andre har også set på
Ofte købt sammen med