Le Pere Jules Calvados
Land: Frankrig
Region: Normandiet
Besøg online
Året er 1919 og Jules Desfrieches, netop hjemvendt fra første verdenskrig, begynder at producere og sælge cider for første gang. I 1923 destillerede han sin første Calvados. I 1949 overtog sønnen, Léon Desfrieches, foretagendet og døbte det Le Père Jules. Léons søn, Thierry, tog del i familie fortaget i 1976. Guillaume, Thierrys søn, i 2002. Den dag i dag er det Guillaume der styrer produktionen, og Le Pére Jules arbejder kun med æbler og pærer fra deres egen plantage. Grunden dækker et areal på 100 hektar og lidt under halvdelen af arealet er tilplantet med æbletræer, mens en tiendedel er tilplantet med pæretræer. De følger økologiske principper og lader fx deres 100 køer gå frit på grunden og naturligt gøde plantagen fremfor at benytte kunstgødning.
Året er 1919 og Jules Desfrieches, netop hjemvendt fra første verdenskrig, begynder at producere og sælge cider for første gang. I 1923 destillerede han sin første Calvados. I 1949 overtog sønnen, Léon Desfrieches, foretagendet og døbte det Le Père Jules. Léons søn, Thierry, tog del i familie fortaget i 1976. Guillaume, Thierrys søn, i 2002. Den dag i dag er det Guillaume der styrer produktionen, og Le Pére Jules arbejder kun med æbler og pærer fra deres egen plantage. Grunden dækker et areal på 100 hektar og lidt under halvdelen af arealet er tilplantet med æbletræer, mens en tiendedel er tilplantet med pæretræer. De følger økologiske principper og lader fx deres 100 køer gå frit på grunden og naturligt gøde plantagen fremfor at benytte kunstgødning.