Heyl Zu Herrnsheim
Munken på Heyl zu Herrnsheims etiketter repræsenterer firmaets rødder i de religiøse samfund, som dominerede datidens vinlandskab i Tyskland.
Vinhuset blev grundlagt i 1561 af munke fra Worms som var på udkig efter et sted at plante deres ranker, og i Nierstein i Rheinessen fandt de de perfekte forhold: masser af sol, moderat nedbør og så det røde bånd af 280 millioner år gammel skifer, kaldet ”der Rote Hang”, som løber gennem grundfjeldet og ved Nierstein når helt op til overfladen, hvor det holder på solens varme til langt ud på natten. Her finder man blandt andet marken Brudersberg, som Heyl zu Herrnsheim har monopol på, og kalder juvelen i deres krone.
Siden 1977 har Heyl zu Herrnsheim været certificeret økologisk, og det næste skridt er biodynamisk produktion.
I 2006 fusionerede huset med et andet vineri, Weingut St. Antony, som blev grundlagt lige efter første verdenskrig af maskinfabrikken MAN SE.