Cognac og Gin der er som skabt til årstiden

Citadelle No Mistake - Old Tom Gin
"Old Tom" stilen er mere sødlig end hvad man normalt finder i de lyse Gins. Stilen stammer fra 1800 tallet hvor sukker var en luksusvare og søde sager derfor var meget eftertragtet.
Citadelle har her skabt noget så særligt som en "julet" gin.

Allerede i glasset tager "No Mistake" sig flot ud med sin gyldne farve. Aromaen følger med en flot sødme, næsten julet karakter, der i samspil med de klassiske enebærnoter gør dette til et glas man kan snuse til i lang tid. Smagen er så blød og rund at man ofte vil foretrække at nyde den uden at blande noget i glasset. Enebærnoter som man forventer, men de bakkes op af varme krydderier der giver lidt sødme. Det hele er i flot balance og holder ved i en ren, varm eftersmag.
50 cl. flaske. 

Pierre Ferrand - 10 Generations
På Værnedamsvej er vi meget begejstret for Pierre Ferrand der skaber nogle absolut fantastiske Cognacs. I uge 46 kan du smage "10 generations" der er en hyldest til husets linie og særligt en hyldest til Mademoiselle Henriette, den sidste direkte efterkommer af Ferrand familien. 

Pierre Ferrand 10 Generations Cognac, viser en frisk let stil af Cognac der stadig har flot dybde og en blød integration af alkohol. Eftersmagen hænger flot ved og renser ganen.
Stilen er præcis, ren og samtidig varm og dyb. Fadnoterne er bløde og giver den varme der spiller så flot sammen med den friske stil. En harmonisk Cognac fra en top producent.
50 cl. flaske

Begge flasker kan smages i butikken på Værnedamsvej.

Frankrig - Cognac  

Cognac

Pierre Ferrand 10 Genera...

Maison Ferrand

Maison Ferrand

  • Blød
  • Fyldig
  • Fad

Frankrig - Cognac  

Gin

Citadelle No Mistake Old...

Maison Ferrand

Maison Ferrand

  • Enebær
  • Fad
  • Sødme

Husk årets Julekalender

 

Nu har du muligheden for at forkæle dig selv eller en heldig modtager med 4 cl lækker rom fra barbados hver dag fra 1. december og helt til juleaften.

Rommen er fint udstyret med en fin talrække på siden, der giver dig, eller den heldige ejer, mulighed for at nyde 4 cl lækker rom hver dag fra 1-24 december.

Bemærk at julekalenderen kommer i en 1 liters flaske!

Den er ideel som gave eller hvis man har lyst til at forkæle sig selv i hele julen.

 

NB! Det er muligt at smage en lille smagsprøve på julekalenderrommen i butikken i hele vejen frem til jul!

Caribien - Barbados  

Rom

Plantation Christmas Cal...

Maison Ferrand

Maison Ferrand

  • Kokos
  • Orange
  • Toffee

NYHEDSBREV

TILMELD DIG JUULS VIN & SPIRITUS NYHEDSBREV OG GÅ IKKE GLIP AF SPÆNDENDE NYHEDER, INFORMATION OM EVENTS OG EN MASSE GODE TILBUD.