Butikschef, John Larsen

Butikschef John Larsen står for den daglige ledelse af Juuls Vin og Spiritus på Værnedamsvej.

John har været ansat i Juuls Vin og Spiritus siden 2007 og har i alt 20 års erfaring i vin og spiritus branchen
med salg til private, erhvervslivet og hotel og restaurantbranchen.  

Johns største passion er vin, men han nyder også god spiritus i ny og næ.

 

_____________________________________________________

Souschef, Mads B. Struwe

Mads B. Struwe, er ansat i 2017 i Juuls Vin og Spiritus. Han har bevæget sig ad snørklede veje ind i vinens verden, med et langt intermezzo på det Juridiske Fakultet og Dronningens klæder, før vinens verden virkelig fik fat i ham.

Det er blevet til mange år på nogle af Københavns bedste vinbarer og restauranter. Arbejde for forskellige vinbutikker i København heriblandt Løgismose.

Mads nyder gerne et glas Riesling, efterfulgt af Oregon Pinot. Afslutningen på aftenen må gerne være en fadlageret spiritus. Denne kan komme fra Skotske bakker, en kælder i Cognac eller Goa’s strande.

 

____________________________________________________

Erik Hansen

Erik har arbejdet hos Juuls Vin og Spiritus på Værnedamsvej siden 1996. Erik har en solid viden om vin og
har speciale i franske kvalitetsvine. Erik var ansat 20 år i den hæderkronede Knud Jørgensens Vinhandel.
Eriks store passion for vin, blev hans hobby.

Erik har desuden rejst og arbejdet i sine favorit distrikter i Frankrig. I Juuls Vin og Spiritus har han
derudover tilegnet sig en betydelig viden inden for spiritus, hvor specielt Single Malt whisky, cognac
og diverse øvrige avec’er har hans bevågenhed.

 

_____________________________________________________

Henrik Bay

Henriks hovedfeldt er italienske vine og har arbejdet hos Juuls Vin og Spiritus på Værnedamsvej siden 2005.

Henrik fik en åbenbaring med hensyn til italiensk vin i starten af halvfemserne, og har siden da været grebet af begejstring.

 

____________________________________________________

Marie Mulbjerg

 

 

_____________________________________________________

Christian Kampmann Olsen

Christians hovedansvar er butikkens tilstedeværelse på Facebook og andre sociale medier. Derudover skriver han også nyhedsbreve til butikkens følgere.

Han er butiksuddannet med speciale i vin, og har WSET Level 2 med Distinction. Pt. bruger han tid på at læse WSET Level 3 ved siden af arbejdet i butikken.

Christian har en særlig stor kærlighed til Champagne, Piemonte og Bourgogne.

 

_____________________________________________________

Rasmus Sander Larsen

 

 

_____________________________________________________

Magnus Sejer Borchersen

 

 

_____________________________________________________

Theodor Kier

Theodor har arbejdet som bartender på flere cocktailbarer i København. Blandt andet har han stået bag nogle af barerne på Copenhagen Street Food. Han har derudover også deltaget i flere cocktailkonkurrencer både nationalt og internationalt, med flotte placeringer.

Han fortæller glædeligt om brugen af likør, vodka, vermouth, udstyr med mere. Derudover har han speciale i gin og giver altid gerne et foredrag. 

Theodor arbejder ved Juuls på deltid, så er her primært i weekenderne.

 

_____________________________________________________

Malou Rasmussen

 

 

_____________________________________________________

Michael Tarris

 

Michael er det nyeste ansigt hos Juuls, med start i maj 2018. Han har før arbejdet i restaurationsbranchen og arrangeret events. Derfra er hans interesse for god spiritus opstået.

Michael arbejder på deltid ved Juuls.

 

_____________________________________________________

Charles Gabriel

NYHEDSBREV

TILMELD DIG JUULS VIN & SPIRITUS NYHEDSBREV OG GÅ IKKE GLIP AF SPÆNDENDE NYHEDER, INFORMATION OM EVENTS OG EN MASSE GODE TILBUD.}

<