Fredag og lørdags medhjælper søges til vinbutik.

 

 

Vi søger en frisk medarbejder til vores flotte og moderne vinhandel, som kan hjælpe til fortrinsvis fredage og lørdage, men det kan også være enkelte hverdage.


Vi har bl.a. Københavns største sortiment af singlemalt whisky, rom og gin, samt masser af anden god spiritus og det meste af vores sortiment er egen import.
Vi har også mange spændende vin-agenturer. De fleste af vores vine kommer fra   Frankrig, Italien, Tyskland, USA og Spanien, men vi har også vine fra andre lande. 

Dine arbejdsopgaver vil primært være ekspedition af kunder, opfyldning af varer i butikken, samt modtage og sætte varer på plads på vores interne lager her i butikken.

Vi forventer at du er præsentabel, har god fysik, taler og skriver flydende dansk.

Hvis du har branchekendskab, eller interesserer dig for vin og spiritus og før har stået i butik er det en klar fordel, men ikke et must. Ren straffeattest forlanges.

 

Vores åbningstider er følgende:
Mandag – torsdag kl. 9 – 17.30
Fredag kl. 9 – 19
Lørdag kl. 9 – 17

Tiltrædelse snarest mulig.

Hvis du er interesseret kan du tage kontakt pr. e-mail til enten John Larsen på john@juuls.dk eller Mads Struwe på mads@juuls.dk eller på tlf. 33 31 13 29

 

Med venlig hilsen
Juul´s Vin og Spiritus A/S
Værnedamsvej 15
1819 Frederiksberg
Tlf. 33 31 13 29
E-mail: info@juuls.dk
www.juuls.dk

 

 

NYHEDSBREV

TILMELD DIG JUULS VIN & SPIRITUS NYHEDSBREV OG GÅ IKKE GLIP AF SPÆNDENDE NYHEDER, INFORMATION OM EVENTS OG EN MASSE GODE TILBUD.}

<